Festkager​

Vidunderlige, fyldige, velsmagende italienske chokoladetrøfler, der smelter på tungen. Luksuriøse, dejlige, appetitlige flødeskumslagkager til de uventede gæster. Velkomponerede, delikate, æstetiske bryllupskager, der sætter kronen på værket på den fantastiske dag.

Jacobsens Bageri leverer det hele. De lækreste kager til enhver anledning. Kager, der er små kunstværker i sig selv – sagt i al beskedenhed.

Til daglig har vi et udvalg af flødekager og kreativt dekorerede chokoladekager. Til den særlige anledning skal du bare kigge ned i butikken til en snak med vores bager, så komponerer vi den dejligste kage til dit behov.

Følg os på Facebook

​Har du lyst til at se mere af vores arbejde?
​Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af udvalg og tilbud i bageriet.

​Leif Nielsen​

"Vi har lige prøvet de der fastelavnsboller med flødecreme. De er helt fantastiske. Dejlig smag og dejlig konsistens - og så er de mega store:-) Sammenlignet med størrelse og pris andre steder, får man virkelig meget for pengene.

Kan kun varmt anbefale Jacobsens Bageri..."

Helle Søeberg

​"De har uden konkurrence den bedste jordbærtærte, thebirkes og fantastiske studenter brød. Har altid været ovenud tilfreds. Stor ros til bager og konditor samt til de altid søde piger der ekspederer"

Thomas Frimann

"Nok de bedste tebirkes jeg har fået i mange år. Desuden godt frokost brød. Vi vender helt sikkert tilbage."

Åbningstider

Man

Lukket

Tirs - Fre

​06.00 - 17.00

Lør, Søn og Helligdage

07.00 - 16.00

Oversigt

Firma info​

Jacobsens Bageri, Vordingborg

Nyraad Hovedgade 50, 4760 Vordingborg

Find os på Google Maps

Telefon: 50 26 23 25

Mail: office@jacobsenbageri.com

​CVR: 39946505​​